Om produkten

Beskrivning om Den Flygande Mattan 2

Skolans it-administratör
Lägger in lärare

Vid beställning så skickar vi ett email till skolans it-administratör som i sin tur lägger in de lärare som är berörda. Programmet är plattformsoberoende och man kan mixa iPads, Androids, Mac, Chromebooks och Windowsdatorer. Förslagsvis använder man App-versionen på surfplattor och webbversionen för Mac, PC eller Chromebooks. Programmet kan även enkelt distribueras till enheter via Apple VPP och övriga manageringsprogram.

Lärarna
Lägger in klasser och elever

Alla lärare som blir inlagda får i sin tur ett email med logins till adminsidan för lärare. Läraren kan sedan lägga in sin klass och mata in sina elever. Användarnamn och lösenord för eleverna skapas och kan skrivas ut. Läraren kan följa elevernas resultat, lösenord, hur och på vilka moment de lyckats och om de haft några svårigheter. Elever och klasser kan tas bort och läggas till allt eftersom.

Eleverna
Login

Eleverna loggar in med namn och lösen på valfri surfplatta eller dator. När passet är slut avslutar man och resultatet sparas automatiskt. Nästa gång fortsätter de från det sparade läget.

Skillnad mellan skolversionen och privatversionen

Enda skillnaden mellan skol- och privatversionen är att i skolversionen finns även med Manager där du som lärare kan följa elevernas resultat, koder och även ställa in svårighetsgraderna. Programmet bygger på läroplanen för årskurs 1 till 3.

Flying manager

I Flying Manager följer du elevernas arbeten så att du kan se vilka uppgiftstyper som de behöver hjälp med. Du kan även se elevernas koder, var de befinner sig, förändra svårighetsgraden m.m. Flying Manager ingår enbart i skolversionen.

Storsäljare

Den Flygande Mattan kom till på mångas begäran att skapa ett program liknande Cheops och Chefren men anpassat till tidigare åldrar.

Plattformar

PC, Mac, läsplattor, smartphones Windows, IOS, Android.